De kracht van energie

Vrouw Die Onder Blauwe Hemel Springt

Wanneer ik disharmonie in het lichaam van een cliënt ervaar, begin ik met haar te helpen haar blik te richten op andere delen van haar lichaam, waarbij ik gebieden van spanning in het bindweefsel opmerk ( bindweefsel is het weefsel dat je cellen verbindt met andere delen van je lichaam). Dan help ik haar het energie byect samen met haar lichaam op te lossen. Het komt zelden voor dat we leren hoe we dit werk helemaal zelf kunnen doen. Als we eenmaal het ritme (de natuurlijke energiestroom in en rond ons lichaam) leren, kunnen we onze cliënten ook helpen om energie te verbergen met een minimum aan inspanning.

Als je moeite hebt om naar binnen te gaan, stel ik voor dat je dit op onderricht gebaseerde systeem (ild technieken, beweging, en ademwerk) neemt en 'onszelf aanzet om te stromen'. De volgende stap is om eerst te leren ons of ons lichaam te ontspannen en dan stroomt de energie spontaan door ons heen. Je kunt dit thuis in je stoel doen met je ogen dicht en een paar woorden uitspreken, je concentreren op een neutrale klank of een neutraal woord gedurende een minuut. Doe het heel langzaam en bewust.

Als je dit werk doet, zul je merken dat er verschillende dingen zullen gebeuren.

Ten eerste zul je beginnen je geest leeg te maken en de spinnenwebben uit je systeem te verwijderen.

Ten tweede zul je energie voelen, of beter gezegd je energie zal stromen en ondersteund worden door je lichaam.

Ten derde zul je een stroom van energie voelen door je lichaam en lichaamsdelen en zelfs door het lichaam als geheel.

Ten vierde, je zult je spanning in je bindweefsel opmerken, in de huid en de spieren en zelfs het bindweefsel.

Ten vijfde zult u een verschuiving ervaren in de energie tussen lichaam en geest.

Ten zesde zul je een gevoel van 'energiestoten' krijgen en een cyclus met je systeem opzetten. De cyclus zal een microkosmos van energie creëren die terugvoedt doordrenkt met vitaliteit.

Ten zevende, zul je je afstemming in een fractie van een seconde opmerken wanneer je alert bent op de energie van anderen om je heen.

Ten achtste zul je weten dat je omgeving energiek is, misschien zelfs binair, in die zin dat je je bewust zult zijn van een energiestroom, zelfs voordat je die bewust opmerkt.

Ten negende zult u weten dat uw innerlijke toestand energiek is, soms zelfs rustig en harmonieus, afhankelijk van uw lichaamstype.

Ten tiende zult u merken dat uw emoties soepel op anderen overgaan en dat iedereen of alles om u heen harmonieus is of in sommige gevallen zelfs volwassen wordt.

Ten elfde zult u snel weten wat er met uw lichaam gebeurt wanneer het begint te vibreren of te veranderen in sommige gevallen anders dan harmonieus.

Het werk van het opsporen en veranderen van energetische en subtiele energetische patronen in ons lichaam wordt "kunstmatige winden" genoemd.

Kunstmatige winden worden gecultiveerd vanuit de lucht, vanuit het water, vanuit het magnetisch veld en vanuit de aarde.

De meesten van ons hebben een dynamisch bloedvatenstelsel, een ventilatie- en een spijsverteringsstelsel.

Helaas zijn de meesten van ons zo opgevoed, dat het nu de tijd en de plaats is om opgevoed te worden.

Wij willen eten en drinken en roken en verslaafd raken aan die dingen die harmoniëren met ons lagere vitale systeem, zodat wij een rookgordijn kunnen optrekken om onze gezondheid te beschermen.

Helaas hebben wij voor het grootste deel de kracht van ons geestelijke zelf om in harmonie te zijn met ons fysieke lichaam verwaarloosd.

We leven in een wereld en tijd van tekenen en wonderen waar alles mogelijk is, dus zijn we verloren en hopeloos geworden.

De rook en spiegels van mode, cultuur en populariteit zijn ons kwijtgeraakt en velen van ons veranderen in scheppers van onze eigen werkelijkheid. We hebben onze realiteit uitgevonden en laten gebeuren, maar we creëren ook onze ontkenning van onze realiteit,Raak niet verdwaald, koop niet in die leugen, je bewustzijn is de sleutel.

Stel je jezelf voor als een pasgeboren baby die oprijst uit de oceaan van slaap bij het geluid van zingende vogels;Stel je het pad voor dat je tenen nemen als je die roos oploopt, je pijn onderdrukkend en verlangend naar de prachtige kleuren;Stel je voor dat je 's middags het bloemenveld induikt om de kleuren te voelen en de geuren te ruiken;Stel je het gevoel voor van het glijden door het gras om de eerste roos te plukken die je ziet en er direct in te lopen, jezelf helemaal laten gaan.

We blijven gaan. En daarna wordt die Roos verlaten door haar minnaars, omdat we geloven dat we honger hebben, die Roos nodig hebben. En die Roos (in ons hart) verrijkt ons meer dan voedsel, geld of seks. Roos inderdaad.

Die rozen om ons heen wachten om in vlammen uit te barsten, zo beetje bij beetje negeren we ze, of leggen ze gewoon neer.

Ben jij een roos?

Dacht dat ik gepredikt was om vreugde te verspreiden, of op zijn minst de keuze te geven om jezelf te verbeteren. Dus misschien is het beter om jezelf te kennen door wie je kust.

Dacht dat ik als baby geleerd was om de verzorgers roos op tafel te leggen . . .