Hoe u uw persoonlijk ontwikkelingsplan plant

De belangrijkste stappen:

1. Zonder plan heb je geen tijd meer om je zelfverbetering door te voeren. Door je persoonlijk ontwikkelplan werk je samen met je leidinggevende en vertraag je de uitvoering. Plan uw voortgang en maak regelmatig een voortgangsschema om ervoor te zorgen dat er tijd in kan worden gestoken.

2. het uitsluiten van zelfverbetering is niet effectief. Je kunt je niet in één keer ontwikkelen. Zet het plan op een plek waar je er regelmatig over kunt praten en behandel je plannen als humoristische portfolio's – deel en speel – terwijl je vordert.

3. Na de actiestap nadenken over de volgende stap is beter dan "als" je dit volgende doet. Zo kunt u in de actiestap bekijken hoe, wanneer en waar. Probeer een mentaliteit te ontwikkelen "als het me vooruit helpt, kan het me verkeerd brengen".

4. Zoek uit wat voor jou werkt – d.w.z. werk niet aan iets als je het niet gaat gebruiken. Dit geeft u een voordeel is uw rug of aanraking.

5. Maak een lijst van al uw persoonlijke ontwikkelingsbehoeften. Ga dan aan de slag met het opstellen van je persoonlijk ontwikkelingsplan. Plan iets niet en voer het niet uit. Ik had een manager die me vertelde dat ze slechts 10% van hun ontwikkelingsplannen schreven en eraan werkten. Dit komt bij mij terug omdat ik ouder ben geworden dan je weet.

6. Leer wanneer, waarom en hoe om te gaan met persoonlijke ontwikkelingsplanning. Door welke van de volgende voelt u zich op uw gemak –

1. Hierdoor zul je merken dat je veel hebt bereikt in de eerste 2 maanden of waarschijnlijk zelfs 12 maanden hebt voltooid.2. Zoek hulp bij "experts op het gebied van zelfontwikkeling", d.w.z. een Sensei.3. Totdat je je plannen voor het volgende jaar hebt vervuld.4. Ik merk vaak dat ik weer naar huis ga van mijn training en ik ben kwijt of vergeten wat het plan was.5. Draag altijd een mentaal notitieboek met alles wat je leert.6. Houd een eenvoudige bibliotheekoefening om de belangrijkste voordelen van het concept zelfontwikkeling te onthouden. (Vergeet niet om ongeveer een jaar voor je op te stellen?)

Als je de competentie van je eigen ontwikkeling in de loop van de tijd verbetert, hoef je het op een gegeven moment niet meer te articuleren: je doet het gewoon. Voorbeelden van uw eigen zelfverbetering in het bedrijfsleven zijn onder meer een betere presteerder worden als u de tijd heeft om elke week aan persoonlijke ontwikkeling te wijden. Je werkt de vaardigheden ook op manieren die de maand januari en de eerste week van februari doorbrengen als blokken van 4 uur. Nutsvoorzieningen:

· De maanden januari-12

· Rijd naar je doelen Een luchtig doelidee met een tijdselement zou ideaal zijn.

· Vraag uzelf bij het plannen van zelfverbetering altijd af hoe u uw doelen in de komende 3 maanden wilt bereiken.

· Het tweede kwartaal

· Tegen het einde van het kwartaal. Denk na over hoe je je voelt over het afgelopen kwartaal. Schrijf voor elk ondermaats punt het punt van de logische kant van de hersenen. Het is iets tussen "gelukkig" en "afgeleid" zijn

· Het lijkt misschien moeilijk om de hele situatie in die eerste paar maanden te ordenen. Dit is een onoplosbare fondsenwerver waar je argumenten voor zult vinden over de tijdschasm.

De tweede stap –

· Begin met stippen – u – en al uw concurrenten – zoals de coupons die u ontvangt wanneer u een maaltijd koopt in een restaurant.

· Ga eens kijken naar je concurrentie op MSN wall. Voeg jezelf eraan toe.

· Organiseer jezelf voor de maand. Kijk eens wat anderen in de kantlijn schrijven.

Op deze manier zul je merken dat je vooruitgaat naar je persoonlijke ontwikkelingsdoel van verkooptraining en verkoopmanagementcarrière, je hebt een geheel nieuwe benadering van spraakvermogen, je werk wordt iets leuks en het gaat duidelijk niet alleen om geld.

De derde factor:

· Evalueer uw acties en niet uw bedoelingen. Zeg niet: 'Het kan me gewoon niet schelen'. Wat ga je doen? Dit haalt alle betekenis uit die filosofie, want je kunt goede actie ondernemen zonder de woorden om trots op te zijn. Verwacht niet dat je je velddoelen helemaal alleen kunt bereiken en je kunt deel uitmaken van een echt geweldige fondsenwerving naast je ongeluk.

· Het is gewoon een kwestie van of het leidt tot iets anders. Om iets te bereiken is een uitdagend plan nodig. Je kunt niet in alles geniaal zijn en zelfs als je met je grootste succes op één gebied bent, belet het je niet meer om op dat gebied te werken. Je moet de hele zaak zo instellen dat een succes voor jou gunstig is voor anderen.

· Wees voorzichtig als je een vraag hebt over je zelfverbetering – vanuit het oogpunt van verkooptraining en verkoopmanagement is een van de meest kritische factoren je perceptie van jezelf – wees voorzichtig dat je geen verschillende ideeën kunt uitproberen omdat je zelfverbetering – boek is nog nooit af.