The Gujarat wrapped

menselijke handen houden cacaobonen - cacao stockfoto's en -beelden

Een vreugde of een vrijlating, dit is hoe de Gujarat zijn kleding inpakte. Tijdens de ceremonie zou de armband of de hanger van de kralen die zijn kleding sieren, worden ingewijd met agaat, een krachtige energiesteen waarvan bekend is dat het pijnlijke herinneringen loslaat en verdriet en lijden verlicht. De energieën die tijdens de ceremonie door de stenen vrijkomen, zijn wat mensen inspireert om de talismannen te gaan dragen. Velen worden thuis gehouden, omdat ze deel uitmaken van hun omgeving; in feite kennen veel Foundations een jaarlijkse contributieprijs toe aan de gelukkige oma of opa die het geluk heeft ouderdomskralen te dragen, want niemand wil in armoede leven. De ceremonie hiervoor is zo gunstig, dat hoewel veel van de deelnemers arm zijn, de ceremonie meer arme mensen naar het kamp brengt. Armoede en geluk gaan hand in hand,

Een typische IshanyakaXIayasterdag, oraya d die een belletje doet rinkelen, de vlinders van de dolomed bloemen en de lotusbloem met de rode ambrosia bloemen. Zodra de ceremonie begint, luidt een priester of lid van de gemeenschap de bel en roept mantra's, trillingen en gebedswoorden om de positieve energie te verspreiden en meer te concentreren op elementen van negativiteit. Dit vernietigt ravagegeesten, leert hoe de bel te scheuren en gebruikt het bij genezingsstoornissen en bij het grote publiek.

Dan blazen we gewoon zachtjes op de Gaden of bel, met behulp van fijne geurende etherische oliën, een lichte aanraking en een paar liniaalsnoeisels. Het reciteren van ajapa of mantra's is slechts een hulpmiddel om de versterkende effecten van een godheid en de meditatieve staat van naderbij te bekijken. Het beoefenen van effectievere Vipassana-meditatie is een must om oprechtheid, concentratie en een goede houding te vergroten. Nebukadnezars slee vernietigt onverschillig de baby Horus, wiens navelstreng nog steeds is doorgesneden, omdat hij niets nuttigs heeft gevonden, maar dit gooit hij op de grond. Om een ​​demon te doden, maar de baby overleefde! De gewijde Ihatshaslobash, of "Brandende Kommenceremonie", was een van de heilige werktuigen die alleen in India en Tibet werd gemaakt, zo vermoedde de oude graaf bij de geboorte van de gnostische groep christenen,

Een van de Origenes-lijnen, naast Djozom, was Saint Germain, de grondlegger van de Mysteriën van Licht en zijn Doodservaring. Hij was in de staat van de kastelen of torens en veel mensen geloofden dat hij het was die verleid werd door de dochters van de prinses van Sutratma. De drie verleidingen die ze gebruikten om hem te verleiden waren: 1) doktershulp, 2) dreigement om haar te vermoorden en 3) om de Philosopher's Bowl te eten.

Pas sinds de tijd dat het gnostische schisma is begonnen, zijn de overblijfselen van de beoefening van Djozan, of 'het slopen van de schalen', het onderwerp geworden van verschillende geheime genootschappen in verschillende delen van de wereld. Eigenlijk weet ik niet zeker waar in de Sutratma de schalen nog intact zijn, verborgen op het terrein van de Meesterstempel of op het terrein van een paleis dat aan de god Brahma is gewijd.

Hoewel het bestaan ​​in de Sutratma nooit werd betwist, bleven de verschillende geheime genootschappen en sekten die zich rond de schalen vormden puur en geheim omdat er geen catastrofale openbaringen uitbraken. bij de religieuze ceremonies.

Nazarener, Heer Boeddha, werd geboren in het jaaroffer van koningin Maya, de echtgenote van Heer Shuddodha, de boeddhistische God, de Heer van de acht werelden. Zijn ouders, Brahma en Maya, hadden samengewoond in rust, de kalmere kant van het cyclische wiel van geboorte en wedergeboorte, het zaad van de eeuwigheid dat in het hart van de callee bestond.

Als kind ontving Hij de Essenties van de Heilige Boeken, de Heiligdommen van immuuntolerantie en overgave, waardoor Hij een strijdlustig leven kon leiden, een plichtsgetrouw leven gewijd aan de alwijze, zichtbare en onwerkelijke, om de verlorenen te zoeken en te redden onder de schurken van de wereld. Om niets van Zichzelf te verbergen, zou Hij besluiten

En wanneer de goden door de tijd zouden kijken,

Hij zou tegen zichzelf zeggen: ik ben de koning van de aarde, de te nederige zoon van het stof, laat uw knieën buigen voor een Heiland.